SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos
Vi har meget få pladser tilbage på vores rejser.  Vi har kun pladser på følgende rejser  Rumænien 28/5 - 4/6 2 ledige pladser  Estland 29/5 - 4/6 2 ledige pladser  Oman 20.-28. november   Hurtig tilmelding tilrådes  Læs mere her >>
Japan Georgien
Bornholm - Kristi Himmelfart

Bornholm er ikke bare kendt for at være solskinsøen. Den smukke ø har en helt enestående natur kombineret med spændende kultur.


På fire dage i Kristi Himmelfartsferien når vi hele øen rundt, og vi kigger især efter fugle, men også sommerfugle, orkidéer samt kulturelle indslag. Perioden sidst i maj er en helt fantastisk tid, da naturen har iklædt sig sommertøjet og fuglene synger på livet løs. Selv arterne der har taget turen hele vejen fra deres vinterkvarter i Afrika er ankommet nu, heriblandt skovsanger, rødstjert, tornsanger, grå- og broget fluesnapper samt karmindompap. Vi vil derfor blive overvældet med arter og fuglesang og opleve et stort udvalg af de lokale ynglefugle, heriblandt også ravn, vandrefalk og trane. Tre arter der er i stadig fremgang på øen og i hele Danmark.


Årstiden er også oplagt for sjældnere arter. Måske er vi heldige at se såsom lille fluesnapper og hvidhalset fluesnapper. Eller måske en endnu sjældnere og helt uforudsigelig art, som er kommet på afveje under trækket. Alt er muligt sidst i maj.    

Turen er planlagt således, at vi kommer hele øen rundt samt en tur til Christiansø. Dagsprogrammerne kan dog ændre sig, hvis der pludselig ses noget meget spændende en dag, eller hvis vejret ikke er til den planlagte lokalitet.

4-dages tur til Østersøens perle i samarbejde med Information Dagbladet


Bornholm

10. - 13. maj 2018

Fugle, orkidéer og natur

Program:

Dag 1 Færge til Rønne, Nexsø,           Snogebæk m.m.

Dag 2 Christiansø

Dag 3 Hammerknuden og            Hammershus

Dag 4 Almindingen og Ølene og            hjem.


 Pris: fra kr. 4.400

 Guide: Vicky Knudsen & Ebbe             MortensenLæs mere & tilmelding