SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos
Vi har meget få pladser tilbage på vores rejser.  Vi har kun pladser på følgende rejser  Oman 20.-28. november   Hurtig tilmelding tilrådes  Læs mere her >>   NY REJSE  Rügen 20.-23. oktober Læs mere her >>
Japan Georgien
FÆRØERNE

18 øer i oceanet – kendt af enhver dansker og i areal mindre end Lolland-Falster - men til enhver tid overraskende, bjergtagende, smukke med deres monumentale grønne vulkanske former klædt i Atlantens skiftende lysspil. Specielt på øernes vest- og nordsider er der dramatiske, stejle fjeldsider og mange steder 4-600 meters frit fald til havet. Og fuglene udgør en markant og levende del af helheden - til lands omkring indmarken ved de maleriske bygder og på de åbne fjeldheder samt selvfølgelig til havs.


Øerne giver oplevelse og inspiration – naturen, lyset og kulturen – og har givet basis for en malerkunst, litteratur og musik, som ligger langt, langt ud over, hvad der er forventeligt i en befolkning af denne størrelse. Også som turist bærer man det store indtryk med sig tilbage. Alligevel vil det måske overraske en dansker, der endnu ikke har besøgt Færøerne, at læserne af National Geographic Traveller har valgt det som ”Top Travel Destination” i 2015 - altså nr. 1 blandt verdens turistmål! Dette har også medført meget rosende omtale i flere af de største internationale medier som New York Times, CNN, The Guardian og El País.


Færøerne er også kendt for sine mange fuglefjelde med lunde, lomvie, sule, mallemuk samt verdens største koloni af lille stormsvale og meget mere.


 


Loading...

Hent artslister fra tidligere ture

Fugleliste 2012

Fugleliste 2013  

 Fugleliste 2015

         Fugleliste 2016

         Fugleliste Politiken 2016

Færøerne

1. - 6.  juli 2018

Natur, fugle, kultur & samfund

Program:

Dag 1 Kastrup - Vagar -Vestmanna

Dag 2 Mykines - Gjógv

Dag 3 Gjógv

Dag 4 Streymoy og Eysturoy

Dag 5 Tórshavn

Dag 6 Tórshavn - Kirkjuböur - hjem

 Pris: fra kr. 12.900

 Guide: Mads Bunch


UDSOLGT

2 ledige pladser
Copyright © Scanbird 2015 - All rights reserved