SCANBIRD REJSER

D e t  n a t u r l i g e  v a l g

MAROKKO

Oplev det fuglerigeste land i Nordafrika - Marokko huser de fleste af de nordafrikanske specialiteter krydret med mas­se af europæiske arter. De mange forskellige landskaber og biotoper lige fra Atlanterhavets kyst over fascinerende ørken-områder og frodige dale op til de høje Atlas-bjerge gør Marokko til et af ornitologernes mest yndede rejsemål. Hertil kommer et gennemgående behageligt klima uden for sommermånederne.

 

På vores egen ny 10 dagestur kommer du helt ud i Sahara og oplever flotte sand dunes. Her skal vi med lokal guide lede efter perlerække af fuglearter, som kun findes i disse sparsomme områder. Det drejer sig bl.a. Ørkenspurv, ørkennatravn, ørken-stor hornugle, ørkensanger, kronet sandhøne.

 

På Politiken-turen skal vi opleve ørken-områderne i kanten af Sahara, de berømte flodmundinger ved Agadir, området med de sidste eremit-ibisser og de høje Atlas-bjerge tæt ved Marrakesh. Denne sammensætning af lokaliteter gør, at vi har mulighed for at se en stor del af de specielle nordafri­kanske arter.

 

Det naturskønne og spektakulære land kan virke tilbagestå­ende i forhold til Nordeuropa, men er, specielt i forhold til det øvrige Nordafrika i dag, et nemt land at være turist i. De eksotiske indtryk gør rejsen anderledes med mange oplevelser, der hører en anden tid og verdensdel til. Der er stadig områ­der, hvor levevis ikke synes at have ændret sig i århundreder, men samtidig andre steder, hvor det er helt moderne.

 

Kombinationen af dramatiske ørken- og bjerglandskaber med oaser og landsbyer, frodige flodudløb i mødet med Atlan­terhavet, en farverig og venlig befolkning samt ikke mindst fremragende fugleoplevelser gør, at Marokko er et af de steder, man længes efter at vende tilbage til.

 

 

 

 

 

 

 

Nyheder

Nye Billeder

 

Island

se billederne   her >>

Nu kan du sikre dig på plads på næste års rejse til Georgien

Læs mere her>>

 

Marokko

Deltagerantal: 12-14

Fugle & natur

Program:

 

 

Pris: kr.

Guide: Jan Hjort

April - maj 2023

Mer info sidt på foråret

 

Marokko

 

Fugle, kultur & natur

Program

Dag 1 København - Agadir - Souss

Dag 2 Cap Rhir, Tamri & Paradis dalen

Dag 3 Oued Massa - Guelmim

Dag 4 Guelmim

Dag 5 Guelmim - Agadir

Dag 6 Souss-Agadir - Marrakesh

Dag 7 Oukaimiden

Dag 8 Marrakesh - København

 

Guide:

Pris:

Deltagerantal: 12-15

Copyright © Scanbird 2018 - All rights reserved