SCANBIRD REJSER

D e t  n a t u r l i g e  v a l g

Nyheder

Nye Billeder

Oman 2018

Se billederne her >>

Nu er efterårets Sort sol tur sat til salg.

Læs mere her >>

 

Få pladser til Rügen i oktober.

Læs mere her>>

 

 

 

Marokko

Deltagerantal: 12-15

13.-20. marts 2021

Fugle, kultur & natur

Program

Dag 1 København - Agadir - Souss

Dag 2 Cap Rhir, Tamri & Paradis dalen

Dag 3 Oued Massa - Guelmim

Dag 4 Guelmim

Dag 5 Guelmim - Agadir

Dag 6 Souss-Agadir - Marrakesh

Dag 7 Oukaimiden

Dag 8 Marrakesh - København

 

Guide: Søren Sørensen

Pris: Fra 11.650

 

Marokko

Deltagerantal: 12-14

UDSOLGT

16.-27. marts 2021

Fugle & natur

Program:

 

Dag 1 København - Marrakesh Dag Dag 2 Oukaimeden

Dag 3 Tizi-n-Ticha passet - Boumalne Dades

Dag 4 Tagdilt Track & Dades Gorg

Dag 5 Boumalne - Merzouga

Dag 6-7 Sahara omkring Merzouga

Dag 8 Merzouga - Ouazarzate

Dag 9 Ouazarzate

Dag 10 Ouazarzare - Agadir

Dag 11 Souz & Massa

Dag 12 Tamri og hjemrejse

Pris: kr. 16.400

Guide: Jan Hjort

MAROKKO

Oplev det fuglerigeste land i Nordafrika - Marokko huser de fleste af de nordafrikanske specialiteter krydret med mas­se af europæiske arter. De mange forskellige landskaber og biotoper lige fra Atlanterhavets kyst over fascinerende ørken-områder og frodige dale op til de høje Atlas-bjerge gør Marokko til et af ornitologernes mest yndede rejsemål. Hertil kommer et gennemgående behageligt klima uden for sommermånederne.

 

På vores egen ny 10 dagestur kommer du helt ud i Sahara og oplever flotte sand dunes. Her skal vi med lokal guide lede efter perlerække af fuglearter, som kun findes i disse sparsomme områder. Det drejer sig bl.a. Ørkenspurv, ørkennatravn, ørken-stor hornugle, ørkensanger, kronet sandhøne.

 

På Politiken-turen skal vi opleve ørken-områderne i kanten af Sahara, de berømte flodmundinger ved Agadir, området med de sidste eremit-ibisser og de høje Atlas-bjerge tæt ved Marrakesh. Denne sammensætning af lokaliteter gør, at vi har mulighed for at se en stor del af de specielle nordafri­kanske arter.

 

Det naturskønne og spektakulære land kan virke tilbagestå­ende i forhold til Nordeuropa, men er, specielt i forhold til det øvrige Nordafrika i dag, et nemt land at være turist i. De eksotiske indtryk gør rejsen anderledes med mange oplevelser, der hører en anden tid og verdensdel til. Der er stadig områ­der, hvor levevis ikke synes at have ændret sig i århundreder, men samtidig andre steder, hvor det er helt moderne.

 

Kombinationen af dramatiske ørken- og bjerglandskaber med oaser og landsbyer, frodige flodudløb i mødet med Atlan­terhavet, en farverig og venlig befolkning samt ikke mindst fremragende fugleoplevelser gør, at Marokko er et af de steder, man længes efter at vende tilbage til.

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © Scanbird 2018 - All rights reserved