SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos
Seychelles Japan

Picos de Europa og Montaña Palantina er vartegnet for det ukendte Spanien i den lille provins Asturien ved Atlanterhavskysten. Bjergmassiverne ligger isoleret kun 20 km fra kysten og skyder op i 2.500 meters højde.


Disse bjergkæder og et besøg til Guggenheim museet i Bilbao, danner rammen om denne fantastiske rejse. Kan du lide at blive bjergtaget af utrolige landskaber og vandre i naturskønne områder, som nærmest kun findes i ens drømme, samt opleve fugle, blomster og sommerfugle, er denne tur noget for dig!


Med svævebane kommer vi let op til et yngleområde for murløber, alpejernspurv og snefinke. Op til 20 arter orkidéer findes i de lavere dele af bjergeområdet. Sommerfugle er talrige, og nogle er endda endemiske til området.

Vores lokale guide er botaniker kan vise os op til 20 arter orkidéer, og der er nok ikke et græsstrå, vi ikke kan få navn på!


Bjergmassivet ligger isoleret kun 20 km fra kysten og skyder op i 2.500 meters højde.


Fire af nætterne vil vi bo på de berømte Parador hoteller. En kæde, som Franco grundlage, med gode hoteller, som også bliver en oplevelse i sig selv på denne luksus naturrejse.


Nord-Spanien,  Picos de Europa & Bilbao

Nord-Spanien

1. - 8. juni 2017

Fugle, orkidéer, natur & kultur

Program:

Dag 1 Fly til Bilbao, Guggenheim museet og videre til Arenas de Cabrales

Dag 2-3 Arenas de Cabrales

Dag 4 Kørsel til Fuente Dé

Dag 5-6 Fuente Dé

Dag 7 Monaña Palantina

Dag 8 Guggenheim museet og flyve hjem

 Pris: 12.950

 Guide: John Frikke

 Deltagerantal: 16-22 deltager


UDSOLGT

Loading...