SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos
Vi har meget få pladser tilbage på vores rejser.  Vi har kun pladser på følgende rejser  Oman 20.-28. november   Hurtig tilmelding tilrådes  Læs mere her >>   NY REJSE  Rügen 20.-23. oktober Læs mere her >>
Japan Georgien

Loading...

Estland

5. - 11. juni 2018

Fåglar, orkidéer, natur & kultur

Program:

Dag 1 Kastrup - Tallinn - Altmoisa Dag 2 Matsula N.P.

Dag 3 Laelatu - Saaremaa

Dag 4 Saaremaa

Dag 5 Laidevahe

Dag 6 Nigula N.R. & Soometsa

Dag 7 Pikla - Tallinn - Kastrup


 Pris: kr. 15 900 (Flyg indgår)

 Guide: Thomas Nyberg

Max 14 Personer


Hent rapporter fra rejselederens tidligere rejser til Estland

 Fugletur juni 2006

 Fugletur juni 2008Anmälan Hämta program 4 platser kvar
ESTLAND

Stora områden av orörd natur med skogar, sjöar och myrar väntar Scanbirds deltagare på denna första resa till Estland. Landet är ett para­dis för naturälskare. Och ja - esterna har lyckats skydda mycket av sin natur genom att inrätta flera nationalparker av vilka vi kommer besöka några av de vackraste och mest tillgängliga.


På denna resa kommer vi att uppleva en mängd spännande fåglar och orkidéer samt Estlands huvudstad Tallinn.


Fågelfaunan kommer att erbjuda skrikörnar, svarta storkar, ugglor, hackspettar, citronärla, busksångare och mycket fler. Estland har samma jordmån som Öland och Gotland, och därför är landet likt de två svenska öarna ett eldorado för orkidéälskare. På resan kommer vi att se en av de absolut finaste nämligen guckusko samt många fler.


Estland är det nordligaste och minsta landet i Baltikum med en befolkning på bara 1,3 miljoner invånare, trots att landet är ungefär lika stort som Danmark.