SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos
4 dages turen til Øland i Kristi Himmelfartsferien er åben for tilmelding.  Læs mere her  ****  Nu kan du tilmelde dig til Rejsene med Politiken Plus til Marokko, Cypern, Portugal og Catalonien Læs mere under rejsen her   ****
Nordspanien Colombia
Sort sol - weekend

Få en af Danmarks største naturoplevelser Sort sol. Fænomenet blev første gang

præsenteret af Ivar Gram i 1974, og siden har tusinder årligt valfartet til marsken på grænsen mellem Danmark og Tyskland for at opleve stærene danne Sort Sol.


Vejen bliver også lagt forbi Nolde museet, hvor en stor del af Emil Noldes billeder, som han malede under Hitler-tiden, kan studeres. Nolde blev født i Tønder, og senere boede han flere steder i Tyskland. Hitler erklærede Nolde for dekadent og forbød ham at male, men han fortsatte i det skjulte. Efter museumsbesøget er der kaffe og kage i den nye restaurant med udsigt ud over marsken.


Om søndagen besøger vi vadehavsøen Mandø, som ligger isoleret for omverdenen, og hvor de 70 beboere er afhængige af tidevandet for at kunne komme ind på fastlandet. Øen har en flot natur, og inden frokost på kroen vil vi komme tæt på vildnisset. En lokal guide vil fortælle os om øen, naturen og samfundet.


Alle disse naturperler og sikkert meget mere kan du opleve på Scanbirds Sort Sol

weekend.

Sort sol

8. - 9. oktober 2016

Sort sol, fugle, natur & kultur

Program:

Dag 1 København- Vadehavet, Nolde            museum og Sort sol

Dag 2 Mandø og hjem

 Pris: fra 2.400 kr.

 Guide: Stig Jensen


UDSOLGT

Loading...