SCANBIRD Rejser Det naturlige valg Nyheder Nye fotos Spanien Rumænien

På grænsen mellem Europa og Asien ligger Istanbul, der før 1931 hed Konstantinopel, hovedstad i det store Osmanniske rige.

Byen har rigtig mange kulturelle attraktioner, der kan studeres i ugevis. På vores ture vil du komme til at opleve de mest kendte, som er Haghia Sophia, den Blå Moske og Topkapi (Sultanens palads) samt den duftende krydderi-basar. Ellers byder millionbyen på kontrasten mellem den gamle bydel, som giver en smag af østens mystik, og den nye bydel, som illustrerer Istanbuls moderne befolkning.


Om efteråret valfarter ornitologer til Istanbul for at studere det enorme storke- og rovfugletræk, som passerer hen over byen på vej mod vinter­kvarteret i Afrika. På en enkelt dag kan ses op til 20.000 fugle af 20 for­skellige arter. Vi vil studere rovfugletrækket fra nogle af højene på den asiatiske del af byen.


90 km fra Istanbul ligger Bursa, som er Tyrkiets fjerde største by. I 1335-63 var byen endda hovedstad i det Osmanniske rige. Uludag bjer­get og søerne omkring Bursa huser mange forskellige fuglearter fra pe­likaner og flamingoer til krüpers spætmejse og rødpandet gulirisk, sidst nævnte findes ikke i Europa. I Bursa ligger den berømte ”grønne moske”, som vi også kommer til at se på denne tur.ISTANBUL & BURSA  TYRKIET

Loading...

Hent artslister fra tidligere ture

 Fugleliste april 2014

 

 

 


Istanbul & Bursa

22. - 29. september 2015

Fugle, kultur & natur


Program:

Dag 1 Fly til Istanbul og videre til            Bursa

Dag 2 Kus Gölu nationalpark

Dag 3 Uludag bjerget

Dag 4 Bursa - Istanbul

Dag 5 Istanbul området

Dag 6 Istanbul området

Dag 7 Istanbul området

Dag 8 Istanbul - København


 Pris: 11.900 kr.

 Guide: John Speich


UDSOLGT
Copyright © Scanbird 2015 - All rights reserved