Eriks interesse for fugle begynd-te allerede, da han var 13 år. Erik har stor erfaring i at guide fug-leture i Sverige og resten af ver-den. Erik har guided mere en 60 fugleture for DOF Travel til alle kontinenter. Hans favorit ver-densdel er Syd-Amerika, hvor han har været mere end 25 gange. Siden Erik flyttede til Skåne i 2000, kan du om efteråret finde ham næsten dagligt på Falsterbo-halvøen, hvor han studerer rov-fugletrækket. Erik er også spe-cialist i Bulgarien og har besøgt landet mere mange gange. Især det store efterårstræk fascinerer ham. I 2009 startede han Scanbird og siden da lagt al sit arbejde i firmaet.
Johns interesse for fugle starte-de, da han var 12 år. I midten af halvfjerdserne startede John sin guide-karriere for DOF Travel. Hurtigt blev han en af de populæ-reste guider, ligegyldigt om turen gik til hans elskede Skåne, Dan-mark eller rundt i Europa. John har i tidens løb guidet over 70 rejser for DOF Travel til Europa, Goa og Cambia. John har i mange år un-dervist på aftenskole og her lagt spiren hos mange til deres inte-resse for fugle.
Om efteråret træffes John ofte ved efterårstrækstedet Falsterbo, hvis han da ikke studerer storke- og rovfug-letrækket over Bospo-rus i Tyrkiet, som han ofte besøger.
Søren har altid haft fugle og natur som sin store interesse, og siden starten af 1970'-erne har han forenet det med guide-virksomhed. Det har altid mest været fuglene, der har fanget, men uddannelsen som historiker smitter også af, og de spændende fortællinger om menneskers gøren og laden er ikke til at komme udenom. Gennem årene har ikke mindst Nordatlanten og specielt Færøerne haft en særlig plads, bl.a. med en række træk-fuglestudier. Det har bl.a. Resul-teret i bogen Fugle i Nordatlan-ten. Det øvrige Europa og Nord-afrika har også været mål for mange ture som rejseleder. Han har nu sluttet sit professionelle liv som underviser og kan helt hellige sig naturformidlingen.
Stig har set på fugle, så længe han kan huske og begyndte at guide fugleture for Dansk Ornito-logisk Forening i begyndelsen af 1980-'erne. Han har primært la-vet fuglerejser til oversøiske mål som Afrika og USA.
Stig bor i København og kigger en del på fugle i nærområdet, herunder Skåne og særligt favorit-lokaliteten Falsterbo. Til dagligt er Stig lektor på Center for Afrika-studier ved Københavns Univer-sitet. Stig er interesseret i sam-fundsforhold og har en samfunds-videskabelige uddan-nelse med en phd med fokus på mulighederne for at sammentænke natur-beskyttelse og lokal udvikling.
Jan er en af Danmarks dygtigste feltornitologer, og han har næsten studeret fugle hele sit liv. Jan har i flere år givet kurser i feltornito-logi I hans civile job på havnen i Helsingør er han opmærksom på fuglene omkring ham, og det var her, han fandt Danmarks første Audouins måge. Jan har ledet mange fugleture for DOF Travel, han er specialist i Fjernøsten og Euro-pa. Desuden giver han kur-ser og foredrag i ornitologi og feltkendetegn. Jan har tidligere arbejdet på Christiansø og Gil-bjerg fuglestation, hvor han talte og ringmærkede fugle. Hans store interesse er trækfuglene, som han har studeret fra barnsben. Han er uddannet navigatør i den danske handelsflåde og har som sådan sejlet på 6 af de syv verdens-have. Jan er medlem af det dan-ske sjæl-denhedsudvalg. Han er forfatter til flere identifikations-artikler.
John har siden sin pure ungdom været engageret i fugle og natur, og Vadehavet i det sydvestlige Jylland er én af hans "kæpheste". Her har han - først som "glad amatør" og senere som profes-sionel - beskæftiget sig med især fuglelivet igennem snart 40 år, og hans viden om både de ynglende og trækkende vandfugle i dette uhyre vigtige vådområde er stor. Desuden er han passioneret "uglemand" og har arbejdet for og med Blåvand Fuglestation i rigtig mange år. Fra 1980-1991 var John ansat på Kalø, først ved Vildtbiologisk Station og senere ved Danmarks Miljøundersøgelser. Fra 1991-2006 arbejdede han for Ribe Amt med natur-forvaltning og -formidling i mere bred for-stand, inden han i 2007 kom til Naturstyrelsen, hvor han fortsat slår sine folder.
Én af Johns store forcer er for-midlingen af fugle og natur, og i kraft heraf, har han været leder på rigtig mange ture og rejser, ligesom han også har mange skriftlige arbejder bag sig.
Mads har set på fugle siden fem-årsalderen og begyndte at lede fugleture for Dansk Ornitologisk Forening, da han var sytten år. Udover lokale fugleture i Dan-mark og Skåne, har han ledet fuglerejser til destinationer som fx Tunesien, Bulgarien, Grækenland og Tyrkiet. Fastansat ringmærker på Christiansø 1993-94, hvor han fortsatte med at ringmærke frem til 2004 i forbindelse med forsk-ningsprojekter. Boede i Vancou-ver, Canada fra 2006-2011, hvor han arbejdede som dansk lektor ved University of British Columbia. Har også boet periodevis i Afrika (Angola og Tanzania). Mads er Mag. Art og Ph.d. i Nordisk Litteratur og arbejder pt. som Ekstern Lektor ved Københavns Universitet, hvorfor han naturligvis også har stor indsigt i nordisk og europæisk litteratur-, kultur- og historie.
Ebbe har interesseret sig for fugle siden han var 14-15 år. Han har i mange år været aktiv i DOF, og har gennem årene ledet flere ture for foreningen. Ebbe er uddannet som biolog og har via sit arbejde gennem en årrække været ansat som ynglefugletæller på det naturvidenskabelige reservat Tip-perne i Ringkøbing Fjord. I flere år har han for Grønlands Miljøunder-søgelser arbejdet med fugleunder-søger i Jameson Land på Grøn-lands østkyst.
Ebbe har desuden været ansat som amtsbiolog i Københavns Amt og har der specielt arbejdet med naturbeskyttelse, naturforvalting og især naturovervågning af fugle. På en af Østdanmarks vigtigste fuglelokaliteter, Saltholm, har Eb-be i forbindelse med sit arbejde som amtsbiolog foretaget optæl-ling og kortlægning af Saltholms ynglefugle gennem 25 år samt forestået arbejdet med den na-turpleje, amtet har gennemført på øen.
Björn är född och uppvuxen mitt under fågelsträcken i Skanör /Falsterbo. Han har ända sedan barnsben haft ett brinnande naturintresse och fågelintresset startade på allvar då han var 13 år. Björn har varit ledamot i Skå-nes regionala rapport-kommitté under 90-talet samt ordförande i Västerbottens regionala rapport-kommitté under 00-talet och är sedan 2012 ledamot i Svenska raritetskommittén (RK). Björn är en mycket glad, positiv och pratsam person som älskar att dela med sig av sina kunskaper och upplevelser!
Vicky har set på fugle siden 4-5 års alderen, hvor hendes forældre sørgede for at vække interessen. Vicky er uddannet biolog og kommer fra Bornholm, hvor der altid bliver kigget efter fugle, når chancen byder sig. Vicky har i årevis deltaget i ornitologisk for-enings ungdomsarbejde og i de senere år som rejseleder. Det er dog ikke kun fuglene der har interesse på turene, der bliver især også kigget efter sommer-fugle og alt andet der bevæger sig, så det kan blive identificeret. De efterhånden mange år som turleder har gjort Vicky til en meget dygtig formidler, som altid fortæller med højt humør og en smittende entusiasme, hvad end det er på en fugletur, til et foredrag eller i radioen.
Är uppvuxen i Kävlinge men sedan en vadarkurs i Falsterbo 1986 har skådningen koncen-trerats till Falsterbohalvön och SV Skåne. Fågelintresset började i Fältbio-logerna vid 12 års ålder. Satt med i Skånes regionala rapport-kommitté mellan år 2000-2010. Har även jobbat för Falsterbo fågelstation med i huvudsak häckfågelinventeringar och rast-fågelräkningar. Jobbar som fritids-pedagog, elevcoach och idrotts-lärare på Tångval-laskolan i Fal-sterbo. Reser gärna och har då alltid med kikare. Har mest rest i Europa men även ett par resor till Afrika, Mellanöstern och USA. Tommy är glad, skämt-sam med ett stort tålamod och uthållighet. Han gillar människor och är mån om att skapa god stämning i en grupp.
Thomas är född och uppvuxen i Lund, och har sedan barnsben haft ett brett naturintresse. Fågelintresset väcktes på 70-talet under militärtjänsten som gjordes i ett av Skånes bästa fågelområden, Krankesjön. Efter att ha lyssnat på nattsångare var han fast!
Han har rest och skådat i fyra världsdelar, samt lett resor i egen regi till bl.a. Spanien och Turkiet men framför allt till länderna i södra Afrika.
Thomas är professionell safariguide med fåglar som specialitet, utbildad i Sydafrika, Kruger National Park.
Som person är han lugn, får lätt kontakt med människor, värnar om säkerheten och han är mån om att alla i en grupp skall känna sig sedda av guiden.
Fugle har været omdrejningspunkt i det meste af Peters liv. Som yngre var det cykelture til nær-området omkring Storkøbenhavn, weekendture til Falsterbo og Skåne. Rejselysten og ønsket om at opleve fugle i nær og fjern, førte Peter på fuglerejser med gode fuglevenner rundt omkring i Europa, Afrika og Asien. Som rejseleder i DOF har Peter fortsat sine rejser til alle kontinenterne, bortset fra Australien. Med en solid feltornitologisk basis, kombineret med stor rejseerfaring og et udpræget servicegen (med deltagerne i centrum), har Peter gennemført en lang række rejser for DOF. Peter er gift med Annet-te og bor i Ejby, Glostrup. Sammen har de 2 børn og 4 bør-nebørn. Peter arbejder som chef-konsulent i Region Hovedstadens IT-organisation.
Erling er ivrig fuglekigger, og har set på fugle i det meste af Verden igennem 50 år. Særligt i Europa, Afrika og Asien.
Senere er dagsommerfugle i Europa også blevet hans store interesse, men Erling er også meget optaget af biologi og naturbevarelse i bred forstand – så han har lige så stor glæde ved at se på orkideer, bjerggeder, padder, krybdyr, insekter som ved at besøge berømte og spændende naturområder rundt i verden .
Erling har været rejseleder til bl.a. Madagascar, Polen og Svalbard, og sætter stor pris på at kunne vise og dele naturoplevelser med deltagerne.
Til daglig er jeg biolog i Natur-styrelsen, og arbejder p.t. med biodiversitet på statens skov- og naturarealer.