Tilmelding i løbet af sommeren

MAROKKO


Oplev det fuglerigeste land i Nordafrika - Marokko huser de fleste af de nordafrikanske specialiteter krydret med mas­se af europæiske arter. De mange forskellige landskaber og biotoper lige fra Atlanterhavets kyst over fascinerende ørken-områder og frodige dale op til de høje Atlas-bjerge gør Marokko til et af ornitologernes mest yndede rejsemål. Hertil kommer et gennemgående behageligt klima uden for sommermånederne.


På vores egen ny 14 dagestur kommer du helt ud i Sahara og oplever flotte sand dunes. Her skal vi med lokal guide lede efter perlerække af fuglearter, som kun findes i disse sparsomme områder. Det drejer sig bl.a. Ørkenspurv, ørkennatravn, ørken-stor hornugle, ørkensanger, kronet sandhøne.


Det naturskønne og spektakulære land kan virke tilbagestå­ende i forhold til Nordeuropa, men er, specielt i forhold til det øvrige Nordafrika i dag, et nemt land at være turist i. De eksotiske indtryk gør rejsen anderledes med mange oplevelser, der hører en anden tid og verdensdel til. Der er stadig områ­der, hvor levevis ikke synes at have ændret sig i århundreder, men samtidig andre steder, hvor det er helt moderne.


Kombinationen af dramatiske ørken- og bjerglandskaber med oaser og landsbyer, frodige flodudløb i mødet med Atlan­terhavet, en farverig og venlig befolkning samt ikke mindst fremragende fugleoplevelser gør, at Marokko er et af de steder, man længes efter at vende tilbage til.

Marokko

25. marts - 5. april 2025


Program:


Dag 1.København - Marrakech- Quazarzate

Dag 2.Quazarzate - Boumalme

Dag 3.Boumalme

Dag 4.Boumalme - Merzouga

Dag 5-6 :Ørken v. Merzouga

Dag 7.Merzouga - Quazarzate

Dag 8.Quazarzate - Agadir

Dag 9.Agadir

Dag 10.Agadir

Dag 11.Oukaimeden

Dag 12hjemrejse

Pris: kr. 

Fugle, natur & Kultur

Guide: Jan Hjort

Deltagerantal: 10-14